The Really Rioting Diffraction - The Best Bolurinn Under One Roof.

Höstmysigt

Hösten är här!
Nu är hösten äntligen här! Hösten är ju helt klart min favorit av alla fyra årstiderna. Vintern är alldeles för rå och grå, våren känns bara som en jobbig väntetid och sommaren.... ja sommaren gillar jag ju egentligen. Mest av allt gillar jag sensommaren i september, för då är det både höst och sommar. Det bästa av två världar helt enkelt.

Idag så möblerade vi om på kontoret, och jag upptäckte i dag när jag kom till jobbet att jag sitter precis perfekt för att se ut över alla fina träd som har bytt färg på sina löv. Eftersom att vi sitter på fjärde våningen också så är jag ju uppe vid trätopparna vilket gör allt så mycket finare på något sätt. Där sitter jag inne på smarter marketing och är uppe vid trätopparna liksom. Hur mysigt som helst! Det gäller att uppskatta såna här små saker, jag har nämligen upptäckt att det gör livet så mycket bättre än om man inte gör det. 

Hemma har jag inte börjat med att fixa det höstmysigt ännu utan jag tänkte att jag ska göra det nu i helgen. Och med det menar jag att jag tar ut sommarlakanen och sommargardinerna till förrådet och att jag byter fodral på alla prydnadskuddar, till fodral med lite mörkare mustigare färger än de jag har nu som är pastelliga. Sen så tänkte jag byta ut mina nuvarande ljusslingor till några andra, nu hänger det lite ljusslingor med blommor och sånt där i köket och i vardagsrummet men nu tänkte jag köpa in några andra som passar bättre till denna säsongen. Åh blir så taggad på det nu när jag skriver om det. Men jag måste ju ta med det jobbiga också, jag ska storstäda hela lägenheten, japp det är dags för höststädningen nu också, inte lika kul.